Vil du være med å bygge PlusCulture?

Bli med å utvikle en startup med ambisjoner om å skape reell, positiv forskjell på arbeidsplassene til kundene våre.

Om oss

Vi har tro på at anerkjennelser er roten til nesten alt godt i en kultur. Vi vil skape systemer som både stimulerer og forstår anerkjennelser i en større sammenheng.  Anerkjennelser er valutaen i en kultur – jo mer omløp, jo sterkere kultur.

PlusCulture er en “voksen startup”. Selv om selskapet er relativt nystartet, har vi som jobber her 15-20 års kompetanse i snitt.

Vi har kontorer på Spaces i kvadraturen, samt full tilgang til Helt Sentralt ved Jernbanetorget for samlinger og møter.

Innovasjon Norge har troen på oss. Vi fikk støtte fra Innovasjon Norge høsten 2018 og lanserer en salgbar MVP i april 2019. Investoren vår har troen på oss. Nå søker vi deg som virkelig vil bruke talentet ditt på noe svært meningsfullt.

Våre verdier er guts, nysgjerrig, varme og sammen. Vi ser etter folks som kan identifisere seg med disse verdiene.

 

Ledige stillinger

Nå har vi fokus på finne dyktige kollegaer som skal fylle rollene Head of Advisory og Head of UX.

Vi er i vekst og er interessert i å komme i kontakt med deg som brenner for å utvikle organisasjoner, og har lyst til å bygge PlusCulture sammen med oss. Ta kontakt om du blir motivert av det.

Head of Advisory

Head of Advisory har ansvaret for å bygge rådgivermiljøet i PlusCulture. Vi søker deg som kan organisasjonsutvikling og som også tar ansvar for konsulentoppdrag, kundeprosessene og rådgivningsteamet.

Head of UX

Ansvarlig for brukeropplevelse og design sørger for at tjeneste våre er i tråd med brukernes og forretningsmesssige behov. Les mer om stillingen