Vi er PlusCulture

Vi er PlusCulture. Vi representerer noe nytt. Vi er positiv psykologi og kontinuerlig kulturutvikling. Vi tilbyr en kombinasjon av en solid digital plattform og rådgivere som brenner for å inspirere.

Organisasjonskulturen avgjør om dere lykkes

PlusCulture hjelper dere med å skape verdens beste arbeidsplass for hverandre. Får vi ikke til det, får dere pengene tilbake. Vi er overbevist om at organisasjonskulturen avgjør om dere lykkes med å levere på forventninger fra kunder og medarbeidere. Kulturen er viktig for få til innovasjon, takle endringer og oppnå gode resultater.

PlusCulture tilbyr digitale løsninger og rådgivning som styrker organisasjonskulturen og skaper verdi for medarbeidere, kunder og eiere. Vi gir dere innsikt og evne til å dyrke engasjement og nå felles mål.

Vi har lang erfaring og kompetanse innen organisasjonsutvikling, ledelse, improvisasjon, foredrag, design og tjenesteutvikling. Vi brenner for å bidra til å skape verdens beste arbeidsplasser. Nå er vi klare til å få frem det beste i din organisasjon.

Fundament fra positiv psykologi

Vårt arbeid er forankret i positiv psykologi, “growth mindset” og fokus på kontinuerlig forbedring. Vi mener at endringsarbeid må ta utgangspunkt i det som fungerer godt i organisasjonen.

Anerkjennelser skaper engasjement

Vil du ha verdens beste arbeidsplass, må du bidra. En positiv kultur skapes og eies av alle i organisasjonen. I PlusCulture har vi ståltro på at alle kan påvirke organisasjonskulturen positivt.

Å anerkjenne og se kollegaene dine er det beste du kan gjøre for kulturen på arbeidsplassen din. En positiv organisasjonskultur som anerkjenner mennesker for deres bidrag vil gjøre det morsommere og tryggere å jobbe hos dere. Vi er sikre på at dette leder til bedre samarbeidsklima, større engasjement og bedre kundeopplevelser.

 

Våre tjenester

Vårt digitale verktøy tar pulsen på organisasjonen, og samler anerkjennelser og ideer.

Foredrag om motivasjon og hvordan dere får verdens beste arbeidsplass. Vi har lattergaranti!

Vår rådgivning har fokus på å få det beste ut av din organisasjon via ledertrening, endringsledelse og kulturbygging.