Podcasten "Verdens beste arbeidsplass" er på lufta

PlusCulture intervjuer landets fremste ledere og organisasjonstenkere. For hver episode vil vi komme ett skritt nærmere hver episode hva som faktisk ER oppskriften på verdens beste arbeidsplass.

Oppskriften på verdens beste arbeidsplass

Vivian Sivertsen og Bård Brænde i PlusCulture intervjuer landets fremste ledere og organisasjonstenkere. PlusCultures visjon er å bidra til å skape verdens beste arbeidsplasser. For hver episode vil vi komme ett skritt nærmere hver episode hva som faktisk er oppskriften på verdens beste arbeidsplass. For oss er det definitivt lov å ha det moro mens vi prater om alvorlige temaer.

Spennende tema og flotte folk

Vi er stolte av å ha med inspirerende og flotte folk fra firma som Vipps, SAS, TV2, Gjensidige, Orkla og Tieto.

Vi dekker disse temaene i de første seks episodene:

  • Rekruttering og kultur – Siri Conradi fra Gjensidige forteller om kultur som driver i ansettelsesprosesser.
  • Employer Branding – Kate Ingram fra Orkla forklarer Employer Branding og hva du kan gjøre for å fokusere på dette i din organisasjon.
  • Digitalisering – Invild Araldsen Blom fra Tieto forteller hva digitalisering faktisk er og hvordan du og medarbeiderne dine bør forholde dere til fenomenet.
  • Omstilling – Sarah Willand fra TV2 forteller om både NÅR og HVORDAN du bør kjøre en omstilling.
  • Vekst – Elisabeth Haug fra Vipps forteller o hvordan de klarer å holde den gode kulturen og spiriten oppe selv med ekstrem vekst.
  • Attraktiv arbeidsgiver – Knut Morten Johansen fra SAS deler erfaringer om å navigere en kompleks organisasjon i krise og suksess

 

Podcastene finner du her:

Apple Podcast

Til høsten spilles de seks neste episodene av podcasten “Verdens beste arbeidsplass” inn.