PosiTV lanseres 3. april

“Hva er ditt beste tips for å få medarbeidere engasjert?

Hør landets ledende organisasjonsutviklere

Vil du være publikum? Vi har noen få plasser igjen – førstemann til mølla.

Den 3. april kl 1530-1700 lanserer vi PosiTV – landets første talkshow om organisasjonsutvikling. PosiTV vil få sin egen YouTube-kanal, samt å være tilgjengelig gjennom både Athenas, PlusCulture og foredragsholderne i etterkant. Opptaket for sesong 1 skjer på Helt Sentralt.

Grunntemaet er: Hvordan få medarbeidere engasjert?

Landets ledende organisasjonsutviklere og inspiratorer fra Athenas fronter dette. Athenas er landets største og ledende leverandør av faglig påfyll og foredrag.

Deltagerne er landets ledende foredragsholdere fra stallen til Athenas

Vi er stolte av å ha et spennende panel klart til lanseringen:

 

Karina Hollekim

Karina Hollekim er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski, da hun fikk 2006 fikk livet snudd på hodet etter en fallskjermulykke. I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen.

 

Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang er en av Norges mestvinnende håndballspillere. Gjennom årene i  sterke vinnerkulturer har Karoline erfart hva som skal til for å gjenskape suksess gang etter gang, og hun har selv hatt en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle disse vinnerkulturene. Karoline er kjent for å motivere og å få det beste ut av både seg selv og sine lagvenninner.

 

Anders M Tangen

Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Janni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994. Det er likevel først siden 2001 han har levd profesjonelt som komiker med humor for næringslivet som spesialitet.

 

Olav Haraldseid

Olav Haraldseid har solid toppledererfaring innenfor store norske selskaper. Han er ekspert på endringsledelse, kulturbygging og kundeservice innenfor salgsorganisasjoner og detaljhandelsvirksomheter. Olav Haraldseid jobber i dag  med lederrekruttering, leder-assessement, og lederopplæring. Olav er en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge en kultur for gode prestasjoner over tid.

 

Nina Nakling

Nina Nakling vet hvordan man kan øke arbeidsglede og endringsmot hos ansatte og seg selv. Nina har kompetanse innenfor pedagogikk, ledelse, kommunikasjon og veiledning, og kobler  sitt engasjement med fag.

 

Trond Haukedal

Trond Haukedal er psykolog og en av  landets ypperste foredragsholder og motivator innenfor temaet ”menneskekunnskap”. Han reiser landet rundt å og formidler ”menneskekunnskap” til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer i norsk arbeids- og organisasjonsliv – med sin helt spesielle stil: en kombinasjon av stor faglig innsikt, humor og positiv energi.

Alle foredragsholderne kommer fra Athenas –  Skandinavias største foredragsbyrå med flere tusen foredrag årlig. Athenas representerer noen av landets største foredragsprofiler – både innenfor ledelse, motivasjon, kommunikasjon, stress, organisasjon, politikk, kultur, litteratur og langt mer.

 

 

Programleder for PosiTV er PlusCultures egen Bård Brænde.