Våre tjenester

 

Våre tjenester gir dere en reise til verdens beste arbeidsplass. Vi tror på harmonien mellom rådgiving og en digital plattform for å skape engasjement hos medarbeiderne og bygge og støtte en god kultur.

Digital løsning for økt engasjement

Vår digitale løsning gjør arbeidsplassen din bedre ved å skape fellesskap og engasjement. Målet er å ansvarliggjøre og bevisstgjøre hver enkelt medarbeider. Vi blir best når vi setter oss mål sammen, deler idéer og gir hverandre anerkjennelser. Derfor lar løsningen deg gjøre nettopp det.

 

 

 

Organisasjonsutvikling

Vi hjelper dere å bygge riktig kultur for å nå strategiske mål. PlusCulture skreddersyr prosessen for deres organisasjonsutvikling.  Vi har kompetanse på ledertrening, endringsledelse, konseptutvikling, retorikk, psykologi, improvisasjon og kontinuerlig utvikling. Som et ledd i en utviklingsprosess kan vi også bistå med faglig regi av konferanser og kickoff.

Motivasjonsforedrag

Bård Brænde er kåret til en av landets beste foredragsholdere i DN, og tilbyr foredraget «Verdens beste arbeidsplass er et valg!» Hva skal til for at alle i organisasjonen kjenner at de har verdens beste jobb – hver dag? Det skreddersydde foredraget kommer med både latter- og læringsgaranti.

Trening på anerkjennelse

 

Anerkjennelse er roten til alt godt! Vi trener dere i å gi anerkjennelse og forstå hva dette egentlig handler om hos akkurat dere. Da kan dere bruke anerkjennelse som et verktøy til å nå målene mye mer effektivt.